asdas

Pilihan basa

Produk

kacang tutup baja karbon

Katrangan singkat:


  • Standar:
    GB923
  • jeneng:
    kacang tutup baja karbon
  • Bahan:
    baja karbon
  • kelas:
    kelas 4.8
  • Alias:
    Kacang kubah
  • diameteripun nominal:
    M3-M24
  • Jarak Gigi:
    0.5-3
  • Perawatan lumahing:
    galvanis / dilapisi nikel / tembaga / nilon
  • Penerimaan:OEM/ODM, Perdagangan, Grosir, Agensi Regional

    Pembayaran:T/T, L/C, PayPal

    Kita adhedhasar ing China, kita duwe pabrik dhewe. Kita minangka pilihan sing paling apik lan mitra bisnis sing paling bisa dipercaya ing antarane akeh perusahaan dagang.

    Kita seneng nanggapi pitakon apa wae; kirim pitakonan lan pesenan.

    Sampel Saham Gratis & Kasedhiya

    Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Kacang Cap Baja Karbon

    Kacang cap minangka jeneng kasebut minangka kacang heksagonal kanthi tutup, peran tutup kasebut yaiku kanggo nyepetake bagian njaba tutup sing mbukak, kanggo nyegah kelembapan utawa bahan korosif liyane supaya bisa nyegah karat, lan kanthi mangkono nambah. dhewe lan nggunakake wektu sambungan. Miturut perawatan permukaan sing beda, kacang tutup bisa dipérang dadi: kacang tutup galvanis, kacang tutup galvanis warna, kacang ireng baja karbon, kacang tutup stainless steel, lan sapiturute. diakoni sacara luas dening pasar, hubungi kita langsung kanggo entuk rega preferensial gratis.

    Karbon-baja-cap-kacang-ukuran-chart

    Kaluwihan saka Kacang Cap Baja Karbon

    1. materi baja karbon kualitas dhuwur, atose dhuwur, resistance nyandhang apik lan plasticity
    2. Penampilan ayu, ora gampang deformasi, umur layanan dawa
    3. Daya adaptasi sing kuat, instalasi gampang, bisa ngirit biaya tenaga kerja
    4. Kacang Cap didol langsung dening pabrikan, sing bisa ngirit 20% saka biaya tuku.

    Inspeksi Kualitas

    Quality-Inspection

    Apa milih kita?

    1.Produk: akeh varietas, spesifikasi lengkap, kanggo nyukupi kabutuhan pengadaan siji-mandeg
    2. Kustomisasi: kita bisa ngatur data saka gambar menyang sampel
    3. Rega: penjualan langsung produsen kacang, sumber tangan pertama, kinerja biaya dhuwur
    4. Layanan sawise-sales: layanan online 24 jam, kanggo ngatasi masalah kanggo pelanggan

    Proses Produksi

    Proses produksi

    Aplikasi Kacang Cap Baja Karbon

    Cap Nuts bisa digunakake ing aplikasi ing ngendi Utas ing mburi bolt kudu ditutupi, lan bisa digunakake ing piranti karya. Utamane digunakake ing ban lan as roda ngarep lan mburi mobil, becak, kendaraan listrik, lan sapiturute kanggo ndandani ban lan ngarep lan mburi, lan uga bisa digunakake kanggo ndandani dhasar lampu jalanan sing asring katon. suryo srengenge lan udan, uga ing sawetara peralatan mechanical.

    Diagram Aplikasi

    Diagram Aplikasi

    Sertifikasi kita

    Sertifikasi kita

    Layanan pra-sales lan sawise-sales

    1. Apa kualitas produk bolt sampeyan? Kepiye carane njamin kualitas produk bolt sampeyan?
    Nanning Aozhan Hardware wis melu manufaktur lan pangolahan bolt luwih saka 10 taun, lan teknologi lan teknik kita terus saya apik.
    Bolts kita wis didol ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad lan wis diakoni lan dipuji dening para pelanggan amarga kualitase stabil.
    Pilih baut hardware Nanning Aozhan, pilih profesional, pilih layanan sing apik.

    2. Apa aku kudu ngerti yen aku pengin njaluk kutipan?
    * Apa jinis bolt sing sampeyan butuhake? (Baut heksagonal? Paku self-tapping? Paku bor-tail? Kacang? Washers? etc.)
    *Spesifikasi bolt? (luwih becik nganggo gambar utawa mung ngandhani)
    *Bahan baut? (Baja tahan karat, 304, 316, baja karbon, lsp)

    3. Apa sampeyan duwe diskon khusus kanggo rega produk bolt sampeyan?
    Biasane, kabeh manufaktur bolt nganggo rong model dodolan sing beda, siji menang kanthi rega lan liyane menang kanthi kualitas.
    Tujuane perusahaan kita yaiku nindakake sing paling apik kanggo nyuda input pelanggan nalika njaga kualitas bolt.
    Kita bisa njamin yen prices cukup antarane kabeh manufaktur sing bisa nyedhiyani bolts saka kualitas padha.
    Miturut saran saka pelanggan, prices bolt kita regane kanggo dhuwit lan kita ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan