asdas

Pilihan basa

Produk

Struktur Baja High Strength Torsion Shear Bolt

Katrangan singkat:


  • Standar:
    GB3632
  • jeneng:
    Struktur Baja High Strength Torsion Shear Bolt
  • Bahan:
    baja karbon
  • kelas:
    Kelas 10.9
  • Alias:
    Baut geser torsi / Bolt Kontrol Ketegangan
  • diameteripun nominal:
    M16-M30
  • Jarak Gigi:
    2-3.5
  • dawa:
    40-200
  • Perawatan lumahing:
    ireng
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan saka Struktur Baja High Strength Torsion Shear Bolt

    Struktur Baja High Strength Torsion Shear Bolt nduweni sirah semi-bunder lan sirah plum ing mburi bolt.Iku jinis apik saka bolt kekuatan dhuwur heksagonal gedhe.Kanggo construction luwih saka bolt kekuatan dhuwur, tightening dhisikan kudu ngiring dening tightening final, lan jinis impact kunci listrik utawa torsi luwes listrik wrench dibutuhake kanggo tightening dhisikan saka bolt kekuatan dhuwur.Torsi nyukur bolt kekuatan dhuwur dikontrol dening sirah plummer ing mburi proses instalasi, lan bolt wis tightened ing arah mbalikke kanthi nggunakake pasukan counter saka torsi nganti mburi waos-kaya sakcara bolt rusak.China torsion shear pabrik bolt kekuatan dhuwur kanggo struktur baja, ewu perkakas lan bolt kanggo milih saka, gudang bolt gedhe, ing Simpenan, ndhukung kustomisasi, pangiriman cepet, hubungi kita.

    kontak

    Kaluwihan saka Struktur Baja High Strength Torsion Shear Bolt

    1. kekuatan dhuwur lan gampang kanggo nginstal
    2. jaminan kualitas gampang, bisa tightened ing sisih siji
    3. Ora ana syarat khusus kanggo operator

    Inspeksi Kualitas

    Quality-Inspection

    Kenapa milih kita?

    1. Strength: partner saka 500 perusahaan paling dhuwur ing donya
    2. Skala: luwih saka 200 set peralatan pangolahan, produktivitas taunan luwih saka 10000 ton
    3. Pengalaman: luwih saka 10 taun pengalaman manufaktur fastener, teknologi diwasa
    4. Kustomisasi: Customized dening drawing lan data

    Proses Produksi

    Produksi - proses

    Aplikasi Struktur Baja High Strength Torsion Shear Bolt

    Cocog kanggo bangunan industri lan sipil, kreteg, struktur tiang menara, struktur baja boiler, sistem crane lan struktur baja liyane ing ngendi sambungan kekuatan dhuwur tipe torsion-shear digunakake.

    Diagram Aplikasi

    Diagram Aplikasi

    Sertifikasi kita

    Sertifikasi kita

    FAQ

    1. Apa sampeyan duwe diskon ing rega produk bolt?
    Biasane, kabeh manufaktur bolt nganggo rong model dodolan sing beda, siji menang kanthi rega lan liyane menang kanthi kualitas.
    Tujuane perusahaan kita yaiku nindakake sing paling apik kanggo nyuda input pelanggan nalika njaga kualitas bolt.
    Kita bisa njamin yen prices cukup antarane kabeh manufaktur sing bisa nyedhiyani bolts saka kualitas padha.
    Miturut saran saka pelanggan, prices bolt kita regane dhuwit lan kita ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

    2. Apa kualitas produk bolt sampeyan?Kepiye carane njamin kualitas produk bolt sampeyan?
    Nanning Aozhan Hardware wis melu manufaktur lan pangolahan bolt luwih saka 10 taun, lan proses lan teknologi saya tambah apik.
    Bolts kita wis didol ing pirang-pirang negara ing donya lan wis diakoni lan dipuji dening para pelanggan amarga kualitas stabil, kanthi tingkat baleni sing dhuwur.
    Pilih produk bolt pengikat Nanning Aozhan, pilih profesional, pilih layanan sing apik.

    3 Kepiye carane milih bolt sing bener?
    Yen sampeyan wis kenal karo produk bolt, sampeyan mung kudu ngandhani jeneng, spesifikasi, materi, model lan jumlah produk sekrup.
    Yen sampeyan wong anyar tanpa pengalaman lan pengin mbukak toko meneng, sampeyan kudu njupuk langkah ing ngisor iki.
    * Riset pasar (ngerti jinis bolt apa sing paling laris ing pasar)
    * Temokake pelanggan (sampeyan bisa nggawe kemitraan dhisik karo perusahaan sing nggunakake sekrup gedhe kanggo lawang lan jendhela, konstruksi, lan liya-liyane kanggo mesthekake yen produk sekrup bisa didol kanthi cepet lan nyuda resiko investasi)
    * Nemtokake volume tuku (nimbang macem-macem faktor, kayata anggaran sampeyan, jinis sekrup ing panjaluk pasar, ukuran situs, lsp.)
    * Temtokake jinis sekrup (marang kabeh pertimbangan lan bakal menehi rekomendasi jinis sekrup sing paling monjo kanggo sampeyan)
    Kita duwe tim desain profesional lan tim sing menehi solusi kanggo ngatur layanan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Mangga aran gratis kanggo takon kita kanggo rincian!

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan