asdas

Pilihan basa

Produk

Kacang Weld Persegi Stainless Steel

Katrangan singkat:


  • Standar:
    DIN928
  • jeneng:
    kacang las persegi stainless steel
  • Bahan:
    304, 316, 316L, 321
  • kelas:
    A2, A2-70, A3
  • Diameter nominal:
    M3-M12
  • Pitch Gigi:
    0.5-1.75
  • Tipe Gigi Benang:
    untune kasar, untune alus
  • Perawatan lumahing:
    wisuh, werna alam
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Kacang Weld Persegi Stainless Steel

    Kacang las minangka jinis kacang ing njaba kacang sing cocog kanggo welding, umume digawe saka bahan sing bisa dilas lan luwih kenthel kanggo welding, welding padha karo rong bagean sing dipisahake dadi sakabehe, kanthi suhu dhuwur kanggo nyawiji logam sing dicampur lan banjur digawe adhem, tengah bakal nggabungake alloy, internal punika peran pasukan molekul, kekuatan umume luwih saka kekuatan saka tiyang sepah.Kacang weld Square dipérang dadi telung jinis: jinis A, jinis B lan ring posisi, sing ora bisa dipilih miturut syarat kinerja.bengkel Aozhan utamané mrodhuksi 201/304/316 stainless steel kacang las kothak, specifications lengkap, sawetara saka sudhut, ndhukung kustomisasi, hubungi kita cepet kanggo tuku!

    Kaluwihan saka Kacang Weld Persegi Stainless Steel

    1. Trep mbentuk, proses gampang

    2. Biaya murah, daya adaptasi sing kuwat

    3. Nyandhang lan resistance karat, kekuatan dhuwur

    Inspeksi Kualitas

    Quality-Inspection

    Kenapa milih kita?

    1.Produk: seri sugih produk, karo ewu model kanggo milih saka

    2. Rega: Pasokan langsung pabrik kacang las, kualitas dhuwur lan rega murah, 3000+ ton ing saham

    3. Kekuwatan: 70000 + SKU, nyukupi kabutuhan paling akeh pelanggan

    4. Customized: bisa nampa pesenan desain drawing pelanggan lan pesenan OEM & ODM

    Proses Produksi

    Produksi - proses

    Aplikasi Kacang Weld Persegi Stainless Steel

    Kacang las relatif kuwat lan nduweni macem-macem panggunaan, tipis lan kandel.Kacang alun sing dilas minangka jinis bagean industri otomotif, produk kasebut utamane digunakake ing otomotif, mesin lan industri liyane.

    Diagram Aplikasi

    Diagram Aplikasi

    Sertifikasi kita

    Sertifikasi kita

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan