asdas

Pilihan basa

Produk

Stainless Steel Hexagon Kepala Bolt

Katrangan singkat:


  • Standar:
    GB30, DIN931, DIN933, GB5783, GB5785, GB5786, ISO4017, ISO4018, ISO4014, DIN5783, DIN5782, ANSI B18.2.1, GB29.2, JIB1180,
  • Bahan:
    201, 304, 316, 304L, 316L, 2205, 2507, 310S, 321, 904L, 667,
  • kelas:
    A2-70, A4-70, A4-80, A2, A2-80, A2-50, A4, A4-50, F593H, F593D, F593C,
  • Diameter nominal:
    M3-M56 , 3/16, 1/4, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2, 5/8, 3/4, 1-1/4
  • Pitch:
    0,5-50
  • dawa:
    3/8 - 240(435)
  • Perawatan lumahing:
    Warna Bener, Whitewash, Cuci cahya, Pasif, Lilin anti-locking, Minyak anti-lockout
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan

    Baut kepala heksagon stainless steel, uga dikenal minangka sekrup kepala heksagonal stainless steel, digawe saka stainless steel.Baut heksagonal stainless steel yaiku baut heksagonal sing digawe saka kawat sekrup baja tahan karat.Sekrup heksagonal stainless steel duwe stainless steel 201, stainless steel 304, stainless steel 316 lan liya-liyane.Miturut bahan sing beda-beda saka sekrup heksagonal stainless steel, rega sekrup heksagonal uga beda, materi sing luwih apik, rega sing luwih dhuwur.

    Sekrup kepala heksagonal stainless steel minangka jinis sekrup sing paling umum ing seri pengikat stainless steel.Kang digunakake magepokan karo perkakas ing panggonan ngendi prodhuk wis syarat resistance karat dhuwur lan syarat Rampung lumahing dhuwur.Sekrup heksagonal stainless steel umume kasedhiya ing untu lengkap lan setengah, dene produk setengah untu dipérang dadi rod coarse setengah untu lan rod setengah untu.Produksi bahan sekrup kepala heksagonal stainless steel sing umum digunakake SUS304 lan SUS316 loro.Standar referensi: DIN933 931 GB / T5783 5782 ISO4017 4014 JISB1180.Kelas referensi: A2-70, A4-70, A4-80, A2, A2-80, A2-50, A4, A4-50, F593H, F593D, F593C, lsp. Bahan baut heksagonal eksternal stainless steel sing utamané digunakake yaiku austenitic SUS302 , SUS304, SUS316, SUS316L lan nikel rendah 201, lsp.

    Tuku bolt kepala heksagon stainless steel, pabrikan meneng Aozhan minangka pilihan sing apik, welcome kanggo takon karo kita lan entuk dhaptar kutipan baut heksagonal stainless steel.

    Keuntungan saka baut Kepala Hexagon Stainless Steel:

    1. Materi sing dipilih, kasetyan materi, jaminan kualitas

    2. Tahan karat lan karat, kuwat lan awet, kategori lengkap

    3. Utas cetha, prodhuk ora duwe burr, lan katon resik lan warata

    4. Operasi prasaja, trep lan cepet, ngirit biaya tenaga kerja

    Inspeksi Kualitas

    Quality-Inspection

    Kenapa Pilih Kita?

    1. Layanan Integritas: netepi konsep "pelanggan pisanan, maju", kontrol kualitas sing ketat

    2. Jaminan produksi: pabrik kalebu area 10.000 meter persegi, kanthi luwih saka 200 peralatan pangolahan lan persediaan sing cukup

    3. Kualitas dhuwur lan rega murah: 10 taun pengalaman industri, proses cukup, teknologi diwasa, jumlah gedhe lan rega sing apik

    Proses Produksi

    Produksi - proses

    Aplikasi Hexagon Head Bolts:

    Baut kepala hex stainless steel minangka jinis bolt sing paling akeh digunakake.Bolt Grade A lan Grade B digunakake kanggo acara penting ing ngendi akurasi perakitan dibutuhake, lan ing ngendi kejut gedhe, getaran utawa beban gantian ditoleransi.Baut kelas C digunakake kanggo acara ing ngendi permukaane relatif kasar lan akurasi perakitan ora dhuwur.Utas ing bolt umume benang kasar lan benang biasa.Baut benang biasa ing Asia Kulon nduweni sifat ngunci diri sing luwih apik lan utamane digunakake ing bagean tembok tipis utawa ing kahanan sing kena kejut, geter utawa beban ganti.Bolts umum digawe saka Utas sebagean, lan bolt full-threaded utamané digunakake kanggo bolt karo dawa nominal cendhak lan kesempatan sing mbutuhake Utas maneh.Bolts karo bolongan digunakake ing ngendi ngunci bolt dibutuhake.Bolts karo bolongan hinged bisa sabenere posisi bebarengan saka bagean disambungake, lan bisa tahan shearing lan extrusion disebabake pasukan transversal.

    Diagram Aplikasi

    Aplikasi

    Sertifikasi kita

    Sertifikasi kita

    FAQ

    1. Apa produk utama sampeyan?

    Pabrik fastener kita utamane ngasilake produk ing ngisor iki.

    (1) Bolts(2) Spunggawa (3) Ssekrup elf (4) Dngawut-awut rill (5) Nuts (6) Tukang cuci (7) Ping  (8) Rigging (9)Tali Kawat  (10) Studs

    Yen sampeyan kasengsem, manggahubungi kitalan kita bakal ngirim katalog lengkap bolts lan menehi kutipan diskon.

    2. Carane milih bolt tengen?

    Yen sampeyan wis kenal karo produk bolt, sampeyan mung kudu ngandhani jeneng, spesifikasi, materi, model lan jumlah produk sekrup.

    Yen sampeyan newbie tanpa pengalaman lan pengin mbukak toko meneng, sampeyan kudu njupuk langkah ing ngisor iki.

    * Riset pasar (ngerti jinis bolt apa sing paling laris ing pasar)

    * Temokake pelanggan (sampeyan bisa nggawe kemitraan dhisik karo perusahaan sing nggunakake sekrup gedhe kanggo lawang lan jendhela, konstruksi, lan liya-liyane kanggo mesthekake yen produk sekrup bisa didol kanthi cepet lan nyuda resiko investasi)

    * Nemtokake volume tuku (nimbang macem-macem faktor, kayata anggaran sampeyan, jinis sekrup ing panjaluk pasar, ukuran situs, lsp.)

    * Temtokake jinis sekrup (marang kabeh pertimbangan lan bakal menehi rekomendasi jinis sekrup sing paling laris kanggo sampeyan)

    Kita duwe tim desain profesional lan tim sing menehi solusi lan bisa ngatur layanan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Mangga aran gratis kanggo takon kita kanggo rincian!

    3. Apa kualitas produk bolt sampeyan?Kepiye carane njamin kualitas produk bolt sampeyan?

    Nanning Aozhan Hardware wis melu manufaktur lan pangolahan bolt luwih saka 10 taun, lan teknologi lan teknik kita terus saya apik.

    Bolts kita wis didol menyang akeh negara ing donya lan wis diakoni lan dipuji dening para pelanggan amarga kualitas stabil.

    Pilih Aozhan Bolt, pilih profesional, pilih layanan sing apik.

    4. Apa aku kudu ngerti yen aku pengin njaluk kutipan?

    * Apa jinis bolt sing sampeyan butuhake?(Baut heksagonal? Sekrup self-tapping? Sekrup ujung sing dibor? Kacang? Mesin cuci? lsp)

    *Spesifikasi bolt?(luwih becik nganggo gambar utawa mung ngandhani)

     *Bahan baut?(Baja tahan karat, 304, 316, Baja Karbon, lsp.)

    5.Rega produk bolt sampeyan relatif dhuwur, apa sampeyan duwe diskon?

    Biasane, kabeh manufaktur bolt nganggo rong model dodolan sing beda, siji menang kanthi rega lan liyane menang kanthi kualitas.

    Tujuane perusahaan kita yaiku nindakake sing paling apik kanggo nyuda input pelanggan nalika njamin kualitas bolt.

    Kita bisa njamin yen prices cukup antarane kabeh manufaktur sing bisa nyedhiyani bolts saka kualitas padha.

    Miturut saran saka pelanggan, prices bolt kita regane dhuwit lan kita ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan